CREEAZĂ-ȚI SINGUR BIJUTERIA

CREEAZĂ-ȚI SINGUR BIJUTERIA

Gândește-te la o bijuterie care să spună povestea ta și să transmită emoțiile și dorințele tale. Poate fi un pandantiv cu un mesaj gravat, , o brățară sau primul tău inel personalizat. O bijuterie la comandă, realizată din argint, în care TU te regăsești. De ce să-ți faci o bijuterie personalizată? Pentru că bijuteria este purtătoare de semnificație. Pentru că transmite o emoție, o poveste cu care TU te identifici. În toate bijuteriile punem suflet și iscusință, le lucrăm manual cu mult drag și grijă pentru ca tu să te bucuri de o bijuterie unică, special făurită pentru tine, pe care nu o vei mai găsi nicăieri. Te ajutăm cu drag pentru îndeplinirea dorințelor tale în condițiile de mai jos: Descrie-ne cât mai în detaliu proiectul sau produsul pe care ți-l dorești.

Dacă ai o imagine, o schiță sau o poză reprezentativă, te rugăm să o atașezi într-un e-mail la comenzi@SilverCraft.ro Dacă nu ai idei despre cum ar trebui să arate, vom face noi o schiță pentru viitoarea bijuterie și ți-o trimitem spre aprobare

. Vom analiza cererea ta în atelierul nostru. Îți vom răspunde în două zile lucrătoare și te asigurăm de calitatea produselor noastre. Astfel, îți garantăm că nu ne asumăm proiecte pe care știm că nu le putem face la calitatea dorită. După ce avem aprobarea ta și am stabilit toate condițiile de realizare a bijuteriei, ne apucăm de lucru.

Pentru o comandă personalizată prețul începe de la 500lei, la care se adaugă complexitatea și gramajul produsului.

Pentru începerea lucrărilor la produsul comandat, îți vom solicita să achiți un avans de 50% la plasarea comenzii ferme. Vei avea factură fiscală și contract pe e-mail împreună cu toate detaliile bijuteriei comandate precum și termenul de execuție. În funcție de complexitatea design-ului, durează între 5 și 30 zile lucrătoare să realizăm bijuteria.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că noi lucrăm bijuteriile manual 100% . Conceperea unui produs la comandă este dată strict de mâna liberă și experiența artistului, neavând utilaje ajutătoare( 3D/laser/etc)

Având în vedere că aceste produse vor fi create special pentru tine, te rugăm să ții cont de faptul că produsele efectuate la comandă nu beneficiază de drept de retur.

💡IMPORTANT: Atenție! Nu copiem produsele altor bijutieri/designeri/artiști. Produsele pe care le creăm noi, au amprenta și stilul nostru de lucru!

Dacă deja ai o idee despre ce îți dorești poți să completezi formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde cât de repede posibil. Te așteptăm cu multă pasiune și creativitate 😁

×

Bun venit! Cu ce va putem ajuta?

×