Bratari_Argint_925

Argintul favorit Leave a comment

Argintul favorit

Istoria Argintului 925

Bijuteriile din argint 925 sunt podoabe iubite pe teritoriul nostru încă din vremea dacilor. Brățări din argint forma plurispiralică au fost descoperite în situri vechi de două milenii iar accesorii cu modele similare se poartă şi în zilele noastre.

De asemenea, în siturile dacice s-au găsit în mod deosebit cercei, inele, pandantive, fibule, monede şi vase din argint. Cele din aur reprezintă o proporție mult mai mică.Astfel, argintul a fost un metal utilizat intens pentru făurirea bijuteriilor pe teritoriul nostru de-a lungul istoriei şi va rămâne mereu o opțiune.

Argintul

se regăseşte în natură în minerale cu o concentrație de până la 99,9%. Intrucât argintul în forma pură este foarte moale şi fragil, acesta se combină cu alte metale pentru mai multă duritate şi durabilitate. Formula optimă la care s-a ajuns pentru crearea bijuteriilor conține un procent de 92,5 % argint şi 7,5% alte metale.

Innegrirea și oxidarea sunt reacții uzuale la anumiți factori la care este supus argintul, precum produsele de infrumusețare, transpirația, substanțele chimice, temperatura sau umiditatea. Atunci când nu le purtați, pentru a evita patinarea excesivă, va recomandăm să depozitați bijuteriile din argint în săculeți zip lock sau în cutii care să le ferească de umezeală. Cea mai bună modalitate de a evita oxidarea bijuteriei este chiar purtarea ei întrucât contactul permanent cu pielea nu îi permite oxidarea. Cea mai eficientă metodă de curățare a argintului care totodată nu deteriorează bijuteria este folosirea unei substanțe speciale de curățare.

Noi vă oferim o împachetare premium a tuturor produselor comandate de pe site.

Fiecare bijuterie cumpărată vine însoțită de cutiuță și pliculeț zip lock plus multe alte surprize.

La cumpărături în valoare de peste 400lei livrarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Bun venit! Cu ce va putem ajuta?

×
×