,

Memento Mori Set Accesorii pentru el

Availability:

Disponibil pentru precomandă


Memento Mori Set Accesorii pentru el

O Nouă Colecție Masculină de accesorii din argint 925 unicat

Accesoriile sunt personalizate, realizate manual cu texturi speciale pentru a reda stilul elegant pentru tema ce ne-am propus.Bijuteriile sunt gata împachetate pentru a putea fi oferite cadou.

Inspirați de semnificația acestei expresii atât de pline de înțelesuri și învățăminte, am creat un set de accesorii masculine din argint 925 prin care încercăm să surprindem esența.

Setul este compus din : Butoni 9,52 g /Ac de cravată 2,49g / Pin pentru rever 1,85 g / Clips pentru bani 25,90g

Semnificație : “Memento mori” – “Aminteşte-ţi că eşti muritor” este o expresie ce provine din limba latină. Noi, românii, o cunoaștem drept titlu al unui poem eminescian, deşi originea acesteia este mult mai veche, provenind tocmai din antichitatea greco-romană.

Important: Acest model este unicat se realizeaza doar pe comandă.Bijuteriile se pot comanda doar cu precomandă la set de două dintre accesoriile prezentate mai sus.

Ne puteți contacta prin opțiunea de  mesaj whatsapp pentru mai multe detalii.

Notă : Înnegrirea sau oxidarea se formează ca o reacție a argintului la anumiți factori la care este suspus precum produsele de înfrumusețare,transpirația,substanțe chimice, temperatură,umiditate Atunci când nu le purtați, pentru a evita patinarea excesivă, vă recomandăm depozitarea bijuteriilor din argint în săculeți zip lock sau în cutii care să le ferească de umezeală.

Vezi articol blog 

“Memento mori”

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Memento Mori Set Accesorii pentru el”

There are no reviews yet.

×

Bun venit! Cu ce va putem ajuta?

×
×