Paracord_Bracelets

Paracord Leave a comment

Nou!

Colecția de Brățări Paracord

Descoperă noua colecție de brățări împletite Paracord Nano cu charmuri din argint 925 lucrate manual de noi.Varietate de culori de unde îți poți alege, potrivite pentru primăvară-vară.Toate brățările au un sistem reglabil de închidere, deci sunt usor de purtat.Brățările Paracord sunt unisex.Nu rămâne decât să îți alegi cea care ți se potrivește..

Am adunat câteva informații importante despre Paracord care dorim să le împărtășim cu voi.

Ați auzit până acum de Paracord?

Cord Parachute (550 Paracord) este o frânghie de nailon ușor Kernmantle, folosită inițial la curelele parașutelor militarilor americani în timpul al doilea război mondial. După utilizare, parașutiștii au observat că această frânghie poate fi utilă pentru multe alte sarcini cum ar fi susținerea obiectelor grele, pentru prelate, corturi sau orice sarcini ce presupuneau frânghii în tensiune.Acest material versatil a fost folosit chiar și de către astronauți în timpul STS-82, al doilea zbor al navetei spațiale pentru a repara telescopul spațial Hubble. 

În prezent e folosită de militari și civili deopotrivă.

Paracord este folosit pentru a asigura elemente mici și pentru a le împiedica să se desprindă de suport. Paracord este extrem de folositor pentru că nu va putrezi sau mucegăi în timp. Excursioniștii și alte entuziaști ai sportului în aer liber folosesc uneori așa-numitele „brățări de supraviețuire“, țesute într-o curea care le face ușor de transportat. Aceste brățări sunt proiectate pentru izolarea rănilor, garou pentru a opri sângerarea dar în același timp folosesc drept suport pentru escaladare. Paracord este ușor și compact, ceea ce ușurează purtarea în diferite condiții. 

550 Paracord poate fi folosit în mai multe moduri. 

Nu se știe cine a venit cu ideea de a folosi Paracord pentru brățări, dar brățările din acest material arată grozav! Paracordul există acum în culori diferite și fiecare își poate alege propria culoare, în conformitate cu modul de viață și hobby-urile. 

Astfel, ceea ce pentru unii este „brățara de supraviețuire“, făcută din componente ale parașutelor, este pentru alții un accesoriu la moda. Pentru unii ajută la susținerea vieții în cazul unor circumstanțe neprevăzute, alții o utilizează în orice excursie, pescuit, vânătoare, etc. iar firul de nailon poate fi folosit pentru a repara îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și pentru unelte de pescuit grosier și, dacă este necesar, pentru bandajarea rănilor.

Cu această ocazie v-am prezentat, în termeni generali, ce este o brățară de supraviețuire și cum e utilizată. Pentru cei care o folosesc astfel, ne dorim să nu le fie necesară în situații riscante. După cum puteți vedea, s-au găsit nenumărate utilizări ale acestui material iar în prezent influențează și industria de fashion și bijuterii.Pe magazinul nostru online o să găsiți brățări împletite Paracord Nano cu charmuri din argint 925 lucrate de noi manual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Bun venit! Cu ce va putem ajuta?

×
×