Politica de retur

Returul produselor se acceptă conform punctului 7 din Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului SilverCraft precum și în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Astfel, produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online pot fi returnate fără justificare într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora (retragerea din contractul încheiat la distanță). Modalitatea de returnare în aceste condiții este detaliată mai jos.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele de retur a produsului, în termen de 14 zile calendaristice începând cu data la care intra în posesia fizică a produsului.

Pot fi acceptate doar produsele care sunt în ambalajul original și care nu au fost utilizate, nu prezintă urme de utilizare sau deteriorare și sunt însoțite de toate accesoriile. Costurile returului vor fi suportate de Client iar toate produsele ce se doresc a fi returnate trebuie trimise într-un singur colet.

Ne rezervam dreptul de a refuza mai multe retururi pentru produse din aceeași comanda.

Produsele care au fost efectuate la comandă sau care dețin caracteristici ce le conferă atributul de unicate nu pot fi returnate.

Pentru a returna un produs, trebuie să procedați după cum urmează:

Trimiteți un e-mail la contact@SilverCraft.ro cu subiectul “Returnare (nume)”. Va rugam sa scrieți numele dumneavoastră complet, numărul de telefon si numărul contului bancar pentru rambursarea sumei achitate și solicitați adresa la care să returnați produsul.  Nu trimiteți coletul la alta adresa decât cea care vă este indicată in e-mail. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele trimise la altă adresă.

După primirea produsului în starea în care v-a fost expediat, în ambalajul original, vom transfera în contul bancar indicat de Dvs. numai costul produsului fără taxele de transport, nu mai târziu de 14 zile lucrătoare, daca ați ales plata ramburs. In cazul in care ați beneficiat de transport gratuit, vi se vor reține 23 RON ce reprezintă costul transportului coletului. Daca alegeți sa returnați doar o parte dintr-o comandă și ați beneficiat de transport gratuit, iar valoarea produselor păstrate nu mai depășește 400 lei, se va reține din suma restituită prețul transportului aferent de 23 RON.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.

Persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retragere din contract conform OUG 34/2014.

×

Bun venit! Cu ce va putem ajuta?

×
×